Praktisk information

Scandinavian School of Missions

Scandinavian School of Missions är en lärjungaträningsskola med fokus på att väcka, träna och sända människor. Skolans grund är intimitet med Gud och tid i Hans närvaro. Vi tror på väckelse i Skandinavien och hela världen och att du är en del i detta. Gud vill utrusta dig till ett liv tillsammans med Honom, att bli en väckelsebärare i denna tid för vårat land och hela världen. Vill du säga ja?

Profetisk lovsång för Sverige, av Heidi Williams och Hayley Fields

PRAKTISK INFORMATION

Skolan inleds med en gemenskapsdag den 6 september 2022. Veckoschemat kommer därefter vara tisdag-fredag. Första delen av skolan är från 6 september – 25 november 2021. Efter detta finns det möjlighet att följa med på en missionsresa som är cirka två veckor lång. Därefter är det gemensam skolavslutning den 15 och 16 december för alla elever.

Skolavgiften för första året är 15 000 kr per elev. För andra års-elever är skolavgiften 5 000 kr.

Det finns inget internat för skolan. Däremot hjälper vi dig gärna med att hitta boende på andra sätt! Kontakta oss för mer information.

Undervisning kommer ske på svenska och engelska. Många av huvudtalarna är internationella.

Skolan är i Kviberg, Göteborg.

SKOLANS INNEHÅLL

Skolschemat är tisdag-fredag kl. 09.30 – 16.00. Mer specificerat schema ges vid skolstart. Varje dag inleds med lovsång och bön/förbön för att därefter lyssna på undervisningspass av erfarna nationella och internationella talare. Som elev blir du betjänad av skolledare och talare.

Ett par fredagar träffas vi kl. 13.30 och avslutar med en kvällsgudstjänst där du har en möjlighet att vara aktiv i tjänst. Eleverna får en mentor under skolans gång, där man kan dela om allt det Gud gör i ens personliga liv.

Praktiska moment är en återkommande del av skolan. Det kommer finnas möjlighet att välja mellan olika fördjupningsspår samt vid olika tillfällen betjäna människor i förbön och vara med och leda lovsång.

Vi värdesätter även tid till gemenskap och att bygga familj där vi har roligt tillsammans.

Lunch kommer inte att ingå, men vi äter medhavd mat tillsammans. Efter lunch bjuds det på kaffe och te.

Du som redan har gått första året har möjligheten att fortsätta med ett andra år.

Det andra året har mer fokus på ledarskapsträning. Du kommer bland annat få  ansvar under handledning, anpassat för dina gåvor och områden du vill växa i. Under terminen erbjuds du mentorskap, du tränas i betjäning och får regelbunden separat undervisning som andra års-elev.  Du är även med på undervisningen i helklass med första års-elever.

I skolans slut finns även möjlighet att följa med på en missionsresa där du får tillfälle att ta mer ansvar i betjäning.

Det kommer anordnas ett antal frivilliga missionsresor i slutet av skolan. Resorna blir ca 2 veckor långa. Eleverna ansöker till missionsresorna under skolans gång. Priset för dessa missionsresor kommer bli ca. 8000kr – 15000kr.

Vissa möten är öppna för alla att delta på, även för dig som inte går missionsskolan.

Datum för höstens öppna möten kommer inom kort.

 

VAD SÄGER TIDIGARE SKOLDELTAGARE

Att få vara i en trygg atmosfär tillsammans med hungriga människor som älskar Gud och som älskar mig, är fantastiskt. Det var som om jag äntligen fick hitta hem!

Clara Lind

Herren gjorde mig mjukare. Han visade mig mer hur nära Han alltid är och att Han bara är god. Genom det fick jag växa i nåden och på köpet gav han mig mycket uppmuntran och löften.

Aron Salomonsson

Gud visade mig vem han är och drog mig så mycket närmare sig. Han befriade mig från vad som tidigare hindrat mig att gå till honom.

Hanna Lundgren

Att gå skolan var verkligen det bästa för mig i den här tiden av mitt liv. Jag hade inte en aning om att skolan skulle få betyda så mycket för mig som den gjorde innan jag gick den.

Nathanael Jansson

Jag känner mig så tacksam och välsignad att jag fick möjlighet att gå en termin på skolan. Jag har fått en ny djupare relation med Gud och fått uppleva Hans närhet på ett sätt som jag tidigare inte gjort.

Anki Fagerholm